onsdag den 21. august 2013

Tomat = Torsk med varmt tomattilbehør

En anden vej af gå med de dejlige tomater, kunne være dette.

Torsk med varm tomatsnack
Det er super lækkert til ris og på trods af krydderierne, et meget let tilbehør.
 
Torsken kommes i ovnen med salt og peber på, i ca. 20 min. ved 200 grader og risen koges (det tager ca. samme tid).

Varm tomat sovs/snask
  • 2 store løg
  • 5-6 store friske tomater
  • 3-4 fed hvidløg
  • 3 stilke timian
  • 2-3 spsk. æbleeddike
  • salt/peber
  • ca. 2 dl. vand
  • 4 forårsløg
How 2:
  1. Skær løg i smalle både og steg dem bløde i en smule olie
  2. Skær tomaterne i tern og tilføj det på stegepanden
  3. Kom salt/peber, æbleeddiken og timianskvistene i sovsen
  4. Tilsæt vand så det ikke brænder på og får en blød og snasket konsistens
  5. Lad det simre i ca. 10 min. og smag det evt. til med mere salt/peber og æbleeddike.
  6. Før servering, kom frisk skåret forårsløg på. Det gir et dejligt knas.
Kilde: Min anden blog - http://hverdagensmad.blogspot.dk/2013/08/torsk-med-varm-tomattilbehr.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar