onsdag den 21. august 2013

Tomat = Bruschetta

Når nu tomaterne er så skønne og helt frisk plukket, så synes jeg også de skal tilberedes på den mest nænsomme måde. En af måderne er ved at lave disse skønne Bruschetta. Helt enkelt: brød med tomater, hvidløg, basilikum og olivenolie.

Bruschetta
En lille appetizers, super nemt og hurtigt lavet.

  • 6 store modne, friskplukket tomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2-3 fed hvidløg
  • Oliven olie
  • Salt/peber
  • Flutes
How 2:
  1. Skær tomaterne over og fjern kernerne (ellers blir den for vandet) og skær det i små tern.
  2. Riv eller skær hvidløget i små tern og kom til sammen med tomaterne.
  3. Skær basilikum i tynde skiver og bland det sammen med salt, peber og olie.
  4. Varm evt. tomatmassen let, eller fordel tomaterne på flutene og spis med velbehag ;o)
  5. Rist flutene så de er let sprøde og varme.
TIP: Varmer man tomaterne op, blir de "vandet" fordi salten trækker det ud af tomaterne. Så pas på at de ikke blir alt for varme. Det ville være synd for tomaterne.

Kilde: Min anden blogg - http://hverdagensmad.blogspot.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar