I dag var der aspargen og forårsløg på menuen.
- 1 bund asparges
- 1 bund forårsløg
- salt/peber
- Grønsags boulion (1-2 dl)
- Smørklatter
- Et MEGET langt stykke staniol
Pakken er færdig og klar til at komme på grillen |
- Knæk enderne af aspargesene og vask dem. Skær enderne af forårsløgene og hvis der er nogle meget store, så skær dem over en gang på tværs.
- Lig grønsagerne på den ene halvdel af staniolen.
- Kom salt og peber på og smørklatter.
- Fold staniolen sammen på midten og luk siderne ind, ved at fold dem godt sammen.
- Lad toppen være åben og tip åbningen lidt opad. Hæld væsken ned i pakken og luk den godt sammen.
- Kom pakken på grillen i 15-20 minutter til grønsagerne er møre.
- Skær hul i pakken, når den skal spises.
- Grønsagerne holder sig fint varme i staniolen, i pænt lang tid.
Grønsagerne før pakken lukkes |
Kilde: Min anden blog - Grilmad: Aspargespakker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar